Φωτογραφίες

Βούρτσα Καθαρισμού για Ανοξείδωτες Σχάρες Ψησίματος Napoleon PRO - 62035

Η βούρτσα καθαρισμού Napoleon PRO (κωδικός 62035) είναι ιδανικά κατασκευασμένη για να διατηρεί σαν καινούριες τις σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι της ψησταριάς. Μια καθαρή σχάρα ψησίματος πριν από το μπάρμπεκιου διασφαλίζει ευχάριστο και ασφαλές για την υγεία ψήσιμο, αναδεικνύοντας την καλύτερη γεύση για το φαγητό σας.

Λεπτομέρειες

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Η βούρτσα καθαρισμού Napoleon PRO (κωδικός 62035) είναι ιδανικά κατασκευασμένη για να διατηρεί σαν καινούριες τις σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι της ψησταριάς. Μια καθαρή σχάρα ψησίματος πριν από το μπάρμπεκιου διασφαλίζει ευχάριστο και ασφαλές για την υγεία ψήσιμο, αναδεικνύοντας την καλύτερη γεύση για το φαγητό σας. Βουρτσίστε την ανοξείδωτη σχάρα σας μετά από κάθε σας ψήσιμο όσο ακόμα είναι καυτή, και βουρτσίστε την ξανά πριν το επόμενο μαγείρεμα.
Εμπιστευτείτε τις ειδικά κατασκευασμένες τρίχες από ανοξείδωτο ατσάλι της βούρτσας Napoleon PRO (κωδικός 62035) για να καθαρίζετε ξέγνοιαστα τη σχάρα ψησίματος χωρίς να προκαλείται φθορά στην επιφάνεια της σχάρας ψησίματος, και να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της ψησταριάς σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ NAPOLEON PRO

Φυσικά, ο σχεδιασμός της βούρτσας καθαρισμού για σχάρες από ανοξείδωτο ατσάλι της Napoleon PRO (κωδικός 62035) δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα αξεσουάρ ψησίματος της σειράς PRO της Napoleon. Με μήκος που ξεπερνά τα 45 εκατοστά και λαστιχένια επένδυση επάνω στην εργονομική λαβή, εξασφαλίζει σταθερό και δυνατό κράτημα για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της σχάρας με την ελάχιστη δυνατή δύναμη. Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική ξύστρα στην κεφαλή της βούρτσας καθαρισμού για τα επίμονα υπολείμματα φαγητού που έχουν κολλήσει στη σχάρα.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η στιβαρή βούρτσα καθαρισμού για ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος Napoleon PRO (κωδικός 62035), ολοκληρώνει την εμπειρία ψησίματος με ενσωματωμένο γάντζο αποθήκευσης για να την κρεμάσετε μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία ψησίματος στην άκρη της ψησταριάς σας. Ακόμα και όταν οι ανοξείδωτες τρίχες καθαρισμού της Napoleon PRO αρχίσουν να παρουσιάζουν σημάδια φθοράς, η Napoleon διαθέτει ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να κάνετε την βούρτσα καθαρισμού και πάλι καινούρια χωρίς να χρειαστεί να την αντικαταστήσετε εξ’ ολοκλήρου.

Χαρακτηριστικά

  • Μήκος που ξεπερνά τα 45 εκατοστά.
  • Εργονομική λαβή με λαστιχένια επένδυση για σταθερό και δυνατό κράτημα.
  • Με τρίχες καθαρισμού από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Με ενσωματωμένη μεταλλική ξύστρα στην κεφαλή της βούρτσας.
  • Με ενσωματωμένο γάντζο αποθήκευση για το κρέμασμα της βούρτσας μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία ψησίματος.
  • Με ανταλλακτικές κεφαλές δεν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση ολόκληρης της βούρτσας.
  • Κατάλληλη για τον καθαρισμό σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.