Φωτογραφίες

Ταψί Ψησίματος Napoleon - 56055

Με το ταψί ψησίματος Napoleon θα καταργήσετε την χρήση του ηλεκτρικού σας φούρνου. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας γεύματα στο μπάρμπεκιου γρήγορα, νόστιμα και πιο οικονομικά. Απλά αφαιρέστε την σχάρα ψησίματος και τοποθετήστε, εύκολα χάρη στις εργονομικές χειρολαβές drop-in, το ειδικά σχεδιασμένο ταψί.

Λεπτομέρειες

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Με το ταψί ψησίματος Napoleon θα καταργήσετε την χρήση του ηλεκτρικού σας φούρνου. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας γεύματα στο μπάρμπεκιου γρήγορα, νόστιμα και πιο οικονομικά. Απλά αφαιρέστε την σχάρα ψησίματος και τοποθετήστε, εύκολα χάρη στις εργονομικές χειρολαβές drop-in, το ειδικά σχεδιασμένο ταψί. Όταν τελειώσετε το ψήσιμο χρησιμοποιήστε ένα θερμοανθεκτικό γάντι για να το αφαιρέσετε απο το μπάρμπεκιου.Μπορείτε να σερβίρετε απευθείας! Ιδανικό για έμμεσο ψήσιμο, μαγειρευτά φαγητά και πολλά άλλα. Το φινίρισμα απο επισμάλτωση πορσελάνης και η λεία επιφάνειά του κάνουν τον καθαρισμό του εύκολο ενώ μπορείτε, άφοβα, να το πλύνετε και στο πλυντήριο πιάτων.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις αγαπημένες σας τεχνικές μαγειρέματος, είτε δοκιμάζετε νέες, η Napoleon διαθέτει όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε. Έξυπνα, πολυλειτουργικά και εύκολα στη συντήρηση σας βοηθούν να εξοπλίσετε την κουζίνα σας κατάλληλα και να διευρύνετε τους μαγειρικούς ορίζοντες.

Χαρακτηριστικά:

  • Εργονομικές χειρολαβές drop-in για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.
  • Επισμάλτωση πορσελάνης για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.
  • Διαστάσεις : 45,5 cm x 29cm x 3,9cm
  • Συμβατή με τις ψησταριές Napoleon των σειρών Freestyle, Rogue, Prestige και Prestige Pro.
  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.