Φωτογραφίες

Κάλυμμα Προστασίας Napoleon Για Πλευρικούς Καυστήρες BIB10 - 61810

Προστατεύστε τον πλευρικό καυστήρα BIB10 από τα στοιχεία της φύσης και διατηρήστε τον σαν καινούριο, επιλέγοντας το ειδικά σχεδιασμένο για αυτήν premium κάλυμμα της Napoleon. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό υλικό ώστε να τοποθετείται και να αφαιρείται με ευκολία και άνεση πριν και μετά το ψήσιμο.

Λεπτομέρειες

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 

Προστατεύστε τον πλευρικό καυστήρα BIB10 από τα στοιχεία της φύσης και διατηρήστε τον σαν καινούριο, επιλέγοντας το ειδικά σχεδιασμένο premium κάλυμμα της Napoleon. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό υλικό ώστε να τοποθετείται και να αφαιρείται με ευκολία και άνεση πριν και μετά το ψήσιμο.

PREMIUM ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 

Το premium κάλυμμα προστασίας της Napoleon (κωδικός 61810), είναι κατάλληλο για τους πλευρικούς καυστήρες της σειράς BIB10 της Napoleon. Εγγυάται την προστασία του πλευρικού καυστήρα σας ενάντια σε όλες τις καιρικές συνθήκες: βροχή, χιόνι, άνεμος, καύσωνας. Ειδικά ενάντια στον ήλιο, το premium κάλυμμα της Napoleon αποτελεί ιδανικό μέσο προστασίας, καθώς το ύφασμά του είναι ειδικά επεξεργασμένο για να αντανακλά τη UV ακτινοβολία (διαθέτει UV inhibitors) που μπορεί να είναι επιβλαβής για αρκετά μέρη του καυστήρα αλλά και το χρώμα του.

Το κάλυμμα προστασίας είναι το Νο.1 απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ψήστη που θέλει να προστατεύσει την επένδυσή του στο μπάρμπεκιου.

Χαρακτηριστικά:

  • Εγγυάται την προστασία ενάντια σε όλες τις καιρικές συνθήκες: βροχή, χιόνι, άνεμος, καύσωνας. 
  • Με ειδική επεξεργασία στο ύφασμα για να αντανακλά την ακτινοβολία UV του ήλιου προστατεύοντας τα μέρη του καυστήρα και το χρώμα του. 
  • 3 έτη εγγύηση. 
  • Κατάλληλο για τους πλευρικούς καυστήρες BIB10 Napoleon.