Φωτογραφίες

Εντοιχιζόμενος Πλευρικός Καυστήρας Napoleon Built-In - BIB10RTPSS

Ο εντοιχιζόμενος, πλευρικός καυστήρας της Napoleon μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εντοιχιζόμενη ψησταριά  Napoleon. Είναι ιδανικός για τηγάνισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συνοδευτικών, η βράσιμο φαγητού ταυτόχρονα με το κυρίως μπάρμπεκιου.

Λεπτομέρειες

Ο εντοιχιζόμενος, πλευρικός καυστήρας της Napoleon μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εντοιχιζόμενη ψησταριά  Napoleon. Είναι ιδανικός για τηγάνισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συνοδευτικών, η βράσιμο φαγητού ταυτόχρονα με το κυρίως μπάρμπεκιου. Αυτός ο καυστήρας προσφέρει όσο χώρο χρειάζεστε για να μαγειρέψετε τέλεια. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, κομψός και εύκολος στην εγκατάσταση θα αναβαθμίσει και θα ολοκληρώσει την εξωτερική σας κουζίνα. Είναι εξοπλισμένος με ανοξείδωτες σχάρες 7,5mm με το χαρακτηριστικό wave σχήμα της Napoleon για να μην υπάρχουν απώλειες φαγητού στις λεπτές κοπές. Με το μοναδικό Jetfire σύστημα ανάφλεξης της Napoleon, οι καυστήρες ανάβουν με το ένα χέρι. Τέλος έχει τα εντυπωσιακά εργονομικά φωτιζόμενα μπλε κουμπιά με Safety Glow System που μας υπενθυμίζει πότε οι καυστήρες είναι αναμμένοι καθώς γίνονται κόκκινα.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΣΤΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Ο πανίσχυρος πλευρικός καυστήρας σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας συνοδευτικά, όσο ψήνετε στο κυρίως μπάρμπεκιου.

Πλευρικός καυστήρας BIB10

ΣΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ WAVE ΣΧΗΜΑ

Γνωρίζετε ότι είναι Napoleon, από τα χαρακτηριστικά σημάδια ψησίματος σε wave σχήμα. Οι ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος της Napoleon είναι ειδικά σχεδιασμένες με πάχος 7,5mm για να εξασφαλίζουν ομοιόμορφη διάχυση θερμότητας και να ψήνονται τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα κομμάτια φαγητού, χωρίς να πέφτουν ανάμεσα στα κενά της σχάρας.

Ανοξείδωτες σχάρες με Wave σχήμα BIB10

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SAFETY GLOW

Με το φωτιζόμενο χειριστήριο ελέγχου σε μπλε χρώμα δε θα μείνετε ποτέ στο σκοτάδι, ενώ θα είστε σίγουροι πως δε θα ξεχάσετε ποτέ τον καυστήρα αναμμένο καθώς, όταν λειτουργεί, αλλάζει σε έντονο κόκκινο που μπορείτε να διακρίνετε απο μακρυά!

Φωτειζόμενο κουμπί με σύστημα Safetyglow BIB10RTPSS

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ JETFIRE

Αυτό το επαναστατικό εύκολο στη χρήση σύστημα ανάφλεξης εκτοξεύει μια δέσμη φλόγας κατά μήκος του καυστήρα για να ανάψετε τους καυστήρες γρήγορα με το ένα χέρι!

Σύστημα ανάφλεξης jetfire

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ

Κομψό και ανθεκτικό, το ανοξείδωτο καπάκι θα προστατεύσει τον καυστήρα σας όσο δε βρίσκεται σε λειτουργία.

Ανιξείδωτο καπάκι BIB10

Χαρακτηριστικά: 

  • Συνολική θερμική ισχύς έως και 2.930 Watts.
  • 1 καυστήρας .
  • Επιφάνεια ψησίματος διαστάσεων 26x30 εκ.
  • Με ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος στο χαρακτηριστικό κυματιστό σχήμα της Napoleon.
  • Φωτιζόμενο χειριστήριο ελέγχου με σύστημα Safety Glow
  • Σύστημα άμεσης ανάφλεξης καυστήρων Jetfire.
  • Ανοξείδωτο προστατευτικό καπάκι

Διαστάσεις:

Ύψος: 17,5 εκ.

Πλάτος: 34,3 εκ.

Βάθος: 55,9 εκ. 

Επιφάνεια μαγειρέματος: 26x30 εκ.

Εγγυήσεις:

Περιορισμένη εγγύηση εφ’ όρου ζωής Napoleon President.


Μέρη από χυτό αλουμίνιο / βάση από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι ή επισμάλτωση πορσελάνης: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 10 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης: εγγύηση για 10 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Sear plates από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Οπίσθιος καυστήρας σούβλας υπέρυθρης ακτινοβολίας από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Κεραμικοί καυστήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας (εκτός του γυαλιού): εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Όλα τα υπόλοιπα μέρη: εγγύηση 2 έτη