Φωτογραφίες

Εντοιχιζόμενος Πλευρικός Διπλός Υπέρυθρος Καυστήρας Napoleon Built-In - BIB18IRPSS-GR

Ο εντοιχιζόμενος, διπλός, υπέρυθρος πλευρικός καυστήρας της Napoleon μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εντοιχιζόμενη ψησταριά  Napoleon. Είναι ιδανικός για τηγάνισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συνοδευτικών, βράσιμο φαγητού ακόμη και θωράκισμα κρέατος, ταυτόχρονα με το κυρίως μπάρμπεκιου.

Λεπτομέρειες

Ο εντοιχιζόμενος, διπλός, υπέρυθρος, Sizzle Zone πλευρικός καυστήρας της Napoleon μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εντοιχιζόμενη ψησταριά  Napoleon. Είναι ιδανικός για τηγάνισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συνοδευτικών, βράσιμο φαγητού ακόμη και θωράκισμα κρέατος, ταυτόχρονα με το κυρίως μπάρμπεκιου. Αυτός ο διπλός υπέρυθρος καυστήρας προσφέρει όσο χώρο χρειάζεστε για να θωρακίσετε τέλεια οποιαδήποτε κοπή κρέατος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, κομψός και εύκολος στην εγκατάσταση θα αναβαθμίσει και θα ολοκληρώσει την εξωτερική σας κουζίνα. Είναι εξοπλισμένος με ανοξείδωτες σχάρες 7,5mm με το χαρακτηριστικό wave σχήμα της Napoleon για να μην υπάρχουν απώλειες φαγητού στις λεπτές κοπές. Με το μοναδικό Jetfire σύστημα ανάφλεξης της Napoleon, οι καυστήρες ανάβουν με το ένα χέρι. Τέλος έχει τα εντυπωσιακά εργονομικά φωτιζόμενα μπλε κουμπιά με Safety Glow System που μας υπενθυμίζει πότε οι καυστήρες είναι αναμμένοι καθώς γίνονται κόκκινα.

ΔΙΠΛΟΣ ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ SIZZLE ZONE

Δύο πανίσχυροι κεραμικοί καυστήρες με υπέρυθρη διάχυση θερμότητας για τέλειο θωράκισμα και ψήσιμο κρέατος.

diplos-iperithros-kafstiras-searing

ΣΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ WAVE ΣΧΗΜΑ

Γνωρίζετε ότι είναι Napoleon, από τα χαρακτηριστικά σημάδια ψησίματος σε wave σχήμα. Οι ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος της Napoleon είναι ειδικά σχεδιασμένες με πάχος 7,5mm για να εξασφαλίζουν ομοιόμορφη διάχυση θερμότητας και να ψήνονται τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα κομμάτια φαγητού, χωρίς να πέφτουν ανάμεσα στα κενά της σχάρας.

Ανοξείδωτες σχάρες με Wave σχήμα

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SAFETY GLOW

Με τα φωτιζόμενα χειριστήρια ελέγχου σε μπλε χρώμα δε θα μείνετε ποτέ στο σκοτάδι, ενώ θα είστε σίγουροι πως δε θα ξεχάσετε ποτέ κάποιον καυστήρα αναμμένο καθώς, όταν λειτουργεί, αλλάζει σε έντονο κόκκινο που μπορείτε να διακρίνετε απο μακρυά!

Φωτειζόμενα κουμπιά με σύστημα Safetyglow

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ JETFIRE

Αυτό το επαναστατικό εύκολο στη χρήση σύστημα ανάφλεξης εκτοξεύει μια δέσμη φλόγας κατά μήκος του καυστήρα για να ανάψετε τους καυστήρες γρήγορα με το ένα χέρι!

Σύστημα ανάφλεξης jetfire

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ

Κομψό και ανθεκτικό, το ανοξείδωτο καπάκι θα προστατεύσει τους καυστήρες σας όσο δε βρίσκονται σε λειτουργία.

Ανιξείδωτο καπάκι BIB18

Χαρακτηριστικά: 

  • Συνολική θερμική ισχύς έως και 8.790 Watts.
  • 2 κεραμικούς υπέρυθρους καυστήρες sizzle zone.
  • Επιφάνεια ψησίματος διαστάσεων 44x45 εκ.
  • Με ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος 7,5mm στο χαρακτηριστικό κυματιστό σχήμα της Napoleon.
  • Φωτιζόμενα χειριστήρια ελέγχου με σύστημα Safety Glow.
  • Σύστημα άμεσης ανάφλεξης καυστήρων Jetfire.
  • Ανοξείδωτο προστατευτικό καπάκι

Διαστάσεις:

Ύψος: 24,6 εκ.

Πλάτος: 54,6 εκ.

Βάθος: 62,6 εκ. 

Επιφάνεια μαγειρέματος: 44x45 εκ.

Εγγυήσεις:

Περιορισμένη εγγύηση εφ’ όρου ζωής Napoleon President.


Μέρη από χυτό αλουμίνιο / βάση από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι ή επισμάλτωση πορσελάνης: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 10 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης: εγγύηση για 10 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Sear plates από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Οπίσθιος καυστήρας σούβλας υπέρυθρης ακτινοβολίας από ανοξείδωτο ατσάλι: εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Κεραμικοί καυστήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας (εκτός του γυαλιού): εγγύηση για 5 έτη, και 50% μόνιμη έκπτωση στα ανταλλακτικά από το 10ο έτος και μετά για πάντα.

Όλα τα υπόλοιπα μέρη: εγγύηση 2 έτη